Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
0 glasa/ova
11,271 pregleda 0 5
Kupujem klimu već duže od mesec dana i nikako da se odlučim šta da kupim ? Vivax hrvatska klima kažu da je ok ali ima malo opcija i zimi smrzava (ne greje) a slabo hladi leti, Vox je kao bolji a Midea mi je ono ... nepoznata marka kao i Vivax. Naravno, da imam para cena klime mi ne bi bila problem, kupio bih Toshiba, Mitshubichi ... itd, mozda inverter. Otom potom.

Za sada me zanima  vaše iskustvo: koja je klima najbolja od pomenutih i na šta kao kupac treba da obratim pažnju ? Da li jeftina klima slabije hladi ili greje od skuplje klime ?

Garancija na klimu mi je takođe bitna jer sam upoznat da ti uređaji umeju da zeznu stvar..Klima servis treba da bude povoljan i to je još jedna bitna stavka.
u Kućni aparati od (12,750 poena) | 11,271 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

5 odgovora

+1 glas
1
Pošto je kraj letnjim vrućinama, klime više nisu aktuelne pa će im i cene biti niže. Možda je sada pravo vreme da kupite klima uređaj po želji. Vivax je hrvatska klima i moje lično iskustvo je sasvim dobro. Ja sam kupio Vivax bez displeja na samoj unutrašnjoj jedinici pa temperaturu moram gledati na daljinskom. Inače, testirao sam je i zimi, na -5 je grejala bez problema. Inače, za malo veće pare može da se kupi Vox, Midea ... itd. Ko ima para, treba da kupi klima inverter (zimi greje, leti hladi) i to uz odlično racionalno trošenje struje.
od
+1 glas
1
Pozdrav,

ja osobno imam perilicu za suđe Vox i odlična mi je. Sa Vivax-om sam imala samo servisnih problema (doduše ne sa klimom, ali sa svim ostalim aparatima), ali svekrva je ljetos kupila Midea klimu u Šidu i mogu vam reći da je odlična. Radila joj je cijelo ljeto i stvarno super hladi, također nije imala s njom problema. Nadam se da vam barem jedno ovo iskustvo pomaže.

Lp
od
+1 glas
1

Zdravo. Ja sam kupila odličnu klimu i to veoma povoljno - cena bolja nego igde kod ovog servisa Klima uredjaji

odnosno Klima servis Frigo Freš Beograd.

Imam redovan godišnji servis, garanciju, veoma su tačni i samam montaža klime je bila brza i veoma kvalitetna.

od
0
Zdravo. Srećan Uskrs ! Niste napisali koja klima je u pitanju. Kakvo je vaš iskustvo sa klimom koju ste kupili ?
0 glasa/ova
0
Poštovani, da li je potrebno baš pred svake letnje sezone servisirati klima uredjaj ? To jest, da li je obavezan godišnji servis i da li mogu sam da operem hepa filter ?
od
0 glasa/ova
0
Pozdrav, imam problem sa spoljnom jedinicom klime, majstori su je ugradili unutar terase i sad je preko leta u terasi pakao. Video sam na netu neko resenje problema sa usmerivacima. Da li neko ima iskustva sa ovakvom problematikom?
od (140 poena)
0
Meni su klimu montirali takodje na terasi i izabrali su zid od terase koji je tanak, umesto da je postave na zid od zgrade. Vibracija, buka, vrucina ... pa sam ih zvao da je izmeste tamo gde treba. Dva puta sam platio zbog njihovog neznanja ili neumeća. Usmerivači ne rade posao. Mislim da ćete morati da izmestite spoljnu jedinicu van terase, na spoljni zid što je i preporuka da bi vam klima duže trajala.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je otvoreni direktorijum za razmenu iskustva, korisne ocene i sugestije čitaoca.

Slična pitanja

0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Nov 7, 2019 u Servis računara od Kole5555 (120 poena) | 91 pregleda
+1 glas
1 odgovor
+1 glas
0 odgovora
+2 glasa/ova
4 odgovora
265 pitanja
706 odgovora
838 komentara
220 korisnika