+2 ocene
28.4k pregleda
od
ponovo tagovano od
Dobar dan, evo odlučio sam podeliti jako negativno iskustvo sa vama u vezi bex kurirske službe.

U četvrtak sam preko sajta bexa hteo online zakazati kurira da dodje po paket, popunio formular i stisnuo dugme pošalji, ništa se nije dešavalo, malo sam sačekao pa sam ponovo pritisao dugme pošalji i onda mi izašao prozorčić da je zahtev za paket primljen.Imao sam za poslati jednu kutiju oko 3 kg i jednu sadnicu oko 250 grama, ja sam napisao da je paket težine do 5 kg pošto ima samo da se odabere kategorija od 2-5 kg, kurir kada je došao kaže imaš dva paketa za slanje i ja mu objasnim da je u pitanju greška prilikom slanja zahteva i da mi je preko sajta poslalo zahtev (duplu pošiljku), on je kao uzeo onaj svoj mali kompjuter i kao ispraviće grešku........ par minuta kasnije pita jer i sadnica ide na istu adresu ja kažem da i ukupna otkupnina je 2000 din, on kaže dobro uzme pakete i ode.Dva dana kasnije čovek koji je trebao primiti pakete kaže ima problema sa pošiljkom i u razgovoru sa njim saznam da mu je kurir bexa tražio oko 5000 din za tu moju pošiljku kojoj je bila otkupnina 2000 din, i ja uzmem telefon da ih zovem da proverim o čemu se tu radi i tada tek počinje moje nerviranje.
Zovem prvi broj javi se glas bex sačekajte na vezi javiće vam se prvi slobodni operater i krene muzika i tako oko pet minuta slušam muziku i čekam da mi se neko od njih za podršku javi i na kraju javio mi se muški glas, nisam još ni objasnio celu situaciju čovek me pita za bojeve paketa, ja pokušavam da objasnim jako loše ga čujem a kod njega se čuju oko 3-4 ženska glasa razgovaraju glasno ko na pijaci a ja njega jedva čujem, kaže mi taj čovek iz bexa da će razgovarati sa kurirom i spusti mi slušalicu..............oko 15 minuta kasnije pokušavam pozvati isti broj i razgovarati sa tim radnikom bexa da bi video šta je uradio po pitanju mog problema sa duplim paketom i naravno veza ili je zauzeta ili telefon zvoji a niko se ne javlja, to je bilo oko 16h kada sam zvao i nisam više uspeo sa nikim razgovarati iako sam pokušao zvati na 4 broja.Odlučim se ja poslati email za reklamacije bexu preko njihovog sajta i opišem moju situaciju i nakon nekog vremena zove me neko iz bexa i kaže u čemu je problem koliko ja vidim nema nikakvog problema i ja po ko zna koji put krenem smireno da objašnjavam i ta radnica bexa mi uporno počne tvrditi da je sve kako treba i meni pukne film iznerviram se i počnem malo glasnije da joj objašnjavam (znam moja greška ali nisam vise mogao da se kontrolišem od besa) i ona počne da mi se dere u slušalicu i kao ne možemo mi tu ništa zovi kasnije (to je sve bilo u petak).
U petak zovem ponovo i opet objašnjavam šta je problem i kaže mi ta radnica bexa da ona tu ne može ništa i da će paket biti vraćen, ja upitam jel postoji neko u toj firmi da može da reši moj problem i ona mi kaže da zovnem kasnije ponovo, nakon par sati ja pokušam da zovem ponovo na projeve na koje naravno ne mogu da razgovaram sa nikim jer je čas zauzeto čas zvoni a niko se ne javlja i tako sam pokušao oko sat vremena da zovem ni na kraju nisam uspeo da razgovaram sa nikim (to je sve bilo u subotu).
Nedelja neradni dan i danas u ponedeljak mi stižu 2 sms od bexexpresa sa porukom da će mi paketi biti vraćeni, ja ponovo pokušam da zovem i ista situacija (čas zauzeto čas zvoni a niko se ne javlja), ali sam ipak nekako uspeo da dobijem nekoga iz bexa na jedan broj da bi pitao zašto se paket vraća meni a ne isporučuje kupcu, ponovo sam izdiktirao brojeve paketa radnici bexa ali ovaj put situacija potpuno drugačija nego dva dana ranije, ovaj put njoj piše da postoje dva paketa, za prvi paket je cena usluge prenosa paketa 350 dinara a za drugi 550 dinara i za nijedan paket ne postoji otkupnina (a otkupnina je trebala biti 200 dinara sveukupno).Meni sad tek ništa nije jasno šta oni tamo u bexu rade i na koji način su sad uspeli da im to tamo tako piše, naravno ona ne zna ništa i upućuje me ponovo na broj telefona koji sam već zvao puno puta u proteklih nekoliko dana i kada zovem čas zauzeto čas zvoni a niko se ne javlja i to je trenutak kada sam završio moju saradnju sa bexom, rekao sam radnici neka mi vrate paket-e platiću koliko mi traže i da smo mi završili daljnju saradnju.
Sada čekam njihovog kurira da mi vrati te pakete koje sam poslao u četvrtak i da me oderu za poštarinu, ukupno na zvanje tih njihovih telefona sam potrošio preko 600 dinara i sada ću još platiti oko 900 dinara za povrat mojih paketa tako da sam lepo poslovao preko bexa, hvala im puno i nadam se da više nikad u životu nećemo poslovati.
Ovo moje negativno iskustvo sam rešio da podelim sa vama da bi ste znali kako posluje bex, nadam se da vi nećete nikada imati ovakvu situaciju jer sam ja za ovih nekoliko dana izgubio puno živaca na bespotrebno nerviranje.

U utorak stigli paketi 6 dana od dana slanja, jedan paket je bila sadnica kojoj su žile virile pola napolje iz kese u kojoj su bile spakovane suve ko barut tako da je mogu sad koristiti za potpalu šporeta i uspeli su da slome sadnicu i došla je kraća za oko 40tak cm. Drugi paket je bila kutija sa kontejniranim sadnicama (biljke sa zemljom) i tu su uspeli da sadnice sve isprevrću i da zemlju odvoje od korena tako da i te dve sadnice mogu baciti jer ne trpe kada se presajuju.... ali su mi gospoda uspeli naplatiti za moje pakete 730 dinara i natelfon sam pukao preko 600 dinara yvanjem bexa i sada sam sveukupno izgubio 2000 dinara moje biljke što sam slao i što su uspeli uništiti i još poštarinu koju su mi naplatili za moje pakete znači umesto da zaradim 2000 din ja sam izgubio preko 3000 din......
od
Nema svrhe da dodajem svoj problem. Kako bi bilo da svi koji smo imali problem sa ovim idiotima u BEX-u napisemo zajednicku prijavu nekoj nadleznoj sluzbi,valjda takva postoji, i trazimo nadlezne da im se stane na put kako se odnose prema problemima koje stvaraju i nepostovanju klijenata.
od
Naplatili za paket 201207161 hiljadu dinara (paket od 2,1 Kg kao ima više od 20Kg - vozač ne vidi). Ja se žalio, oni odlučivali dve nedelje i odlučili da vrate deo novca. To je bilo pre više od mesec dana, od para ništa. Bežati od njih, prevaranti.
od
E ovako ide moja prica. Trebalo je da mi stigne paket iz Zrenjanina za Beograd. Zvoni meni kurirka i donosi paket dana13. 07.2020. Da napomenem po prvi put sam narucila nešto i po prvi put koristim usluge bilo koje kurirske sluzbe. Nisam znala da se sve plaća odjednom i pitam je kolika je cena dostave ona kaže 529 dinara. Ja dam uredno. Samo da napomenem da mi je posiljka iznosila 150 evra plus cena dostave što je po kurs u od 117 dinara 17 550 dinara. Sve ukupno je sa dostavom iznosilo 18379 dinara što znači da je trebalo da joj dan 150€ plus 300 dinara. Dala sam joj sve uredno. Gde je ona rekla da je trebalo da je isplatim jos 530 dinara. Ja sam rekla da sam dala ona je rekla dada ali treba još 520 dinara.  Kao što rekog ovo mi je prvo iskustvo sa kurirskom sluzbom. Uredno sam se zahvalila što je došla do vrata i  i ona je otišla. Zatim je došla moja sestra i objasnila mi je da sam pokradena. I da je trebalo da platim 18379. Naravno zvala sam ih na broj za reklamacije naravno da se nisu javljali. Javila mi se samo preljubazna devojka za pohvale i žalbe objasnila sam joj situaciju rekla je da će zapisati ali da moram da zovem reklamacije. Oni se naravno nisu javljali. Medjutim slučajno sam srela istu kurirku dana 30.07.2020. Ispred zgrade. Bila sam sa komšinicom i prokomentarisala da je to kurirka koja me je pokrala ne obraćajući se dotičnoj. Koja se okrenula očigledno pronašla pošto je to ološu posao da krade i počela da urla i nasrće na mene. Ja sam joj se zahvalila ironično što me je pokrala. Dotični ološ mi se unosio u facu i poceo da me prati do ulaza. Naravno izdrala sam se na nju i postavila sam je na mesto jer jeste neću da ćutim zato što me neko potkrada. Ušla je u ulaz i komšinica je morala da je izbaci na fin način pošto je starija žena i uplašila se. Jasno je da dotična zna o čemu se radi tj kako ološ ne bi znao. Pa je nasiljem pokušala da me uplaši. Zvala sam službu naravno ponovo mi se samo javila devojka z a pohvale i žalbe i izvinila se. Reklamacije se nisu javljale a ovi za poručivanje su spustili slušalicu. Sve u svemu moja saradnja sa Bex Expressom lopovskom službom je gotova. Svi osim devojke na pohvalama su ***** neviđena pogotova kurirka koja je lopuža nasilnik i ološ. Najgora kurirska služba u Srbiji.
od
Zaista su najgori. Insistiraju na tome da imas mobilni za dostavu, ako ostavis fiksni, odmah racunaj da ce paket vratiti posiljaocu. Ako ostavis mobilni, moras ga nositi sa sobon i u wc, jer ce probati jednom da te pozovu, ako nisi dovoljno brz da se javis na prvo zvono, moras kod njih po paket ili ga , naravno, vrate posiljaocu. Ako i uspes da se javis, onda ti kaze vozac, 'ej, brate (?!), parkirao sam u tvojoj ulici kod prodavnice ali mi je kombi okrenut na drugu stranu, ajde izadji ti po paket (a to je bar 200mm hoda- taj dan je padala i kisa).

Poslednji paket koji je trebao da bude dostavljen u petak, vracen je posiljaocu jer se niko nije javljano na telefon! Koja je onda poenta ostavljana adrese??? I ja sada moram da platim postarinu ponovo!!!
od
Nikada više sa tom bagrom. Imam grozna iskustva s njima. Najnovija im je fora da kao isporučuju do ulaza u zgradu, a ne do vrata kako decidirano piše na sajtu u opisu usluge. Ja pitam tog momka šta bi bilo da sam naprimer invalid, on ćuti i blene. U svakom slučaju, daleko im lepa kuća i nikad više s njima, ni s onima koii isporučuju samo preko njih.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

55 odgovora

0 ocene
od
Preko interneta porucio i platio karte za koncert. 09.01.2019. Predate Beksu 10.01., sada je 23.01. i JOS uvek mi nije isporucena roba a placena zajedno sa transportom pre, dakle, 13 dana. Zvao, pisao i prodavcu karata (Event Tim) i Beksu, kazu nista dok Beks ne obavi internu "istragu", tek tada mogu da mi posalju nove karte ili refundiraju novac koji sam uplatio pre skoro dve nedelje. Posle ponovljenih mejlova i telefonskih poziva, iz Beksa kazu da je potrebna dodatna istraga, da bi priznali da su izgubili posiljku (3.500.00din) i refundirali je. Proci ce mi i koncert dok oni obave svoje istrage a o neljubaznosti da ne govorim, niko ni da se u najavi izvini zbog ovoga. Dalje od BEKS-a!
0 ocene
od

Na zalost mislim da su kurirske službe kod nas postale vrlo aljkave i neprofesionalne, a pošto dugo radim sa njima mogu vam reći da se sećam i boljih vremena. Evo primer slanja jednog paketa i velike neprofesionalnosti BEX i AKS kurirske službe. Kupac polovnog gramofona me je zamolio da mu paket pošaljem BEX službom, jer su jedni od retkih koji vrše isporuku na njegovu adresu u nekom selu pored Niša. Pozvao sam Bex u četvrtak i rekli su da će kurir doći u toku dana, kurir naravno nije došao niti sam obavešten da neće doći, pozvao sam Bex u petak jutro rekli su da će kurir doći, pozvao sam Bex u 14 časova potvrdili su da će doći do 16, ali kurir nije došao. Pozvao sam Bex u ponedeljak i rekli su da će kurir doći uz izvinjenje, naravno nije došao, više ih nisam zvao. Pozvao sam AKS u utorak koji je i došao istog dana u sredu je paket stigao kupcu, naravno sa polomljenim poklopcem gramofona iako sam ga bio upakovao kao da ide na front. U petak sam pozvao AKS da pitam kada će mi dati novac od otkupa, rekli su 3-5 pet radnih dana. I tako nema njih, pozovem u sledeći četvrtak odnosno juče kaže službenica iako je prošlo 8 dana od isporuke pare su kod vozača, valjda čekaju da ih zaboravim, kaže i biće danas. Naravno novac nije stigao, pozovem u petak odnosno danas, kaže službenica novac se vratio kako bre vratio, otkud vratio, ko je kad probao da ga uruči, nema ona pojma, a kod mene uvek neko ima kući, niti ima propuštenih poziva. Kaže preneće žalbu nadređenom i uze moj broj, bićete pozvani i eto čekam ja već deset dana da mi daju moje pare, šta mislite da li će me zvati?!!!! Po mom iskustvu post ekspres je još ponajbolji naravno opet uz zamerke, njima pakete obično moram da nosim, ali pare brzo ležu i paket brzo stiže, e sad što bi ja radio pola posla kurirskoj službi i nosio im pakte na prag a istu cenu plaćam to je pitanje....??

0 ocene
od
I ja imam loše iskustvo sa bexom. Na kolcentru se uopste ne javljaju. Ne mogu da stupim u kontakt sa kurirom.
0 ocene
od
Neprofesionalni su, ne preporucujem ih. Poslao sam paket sa otkupninom I posle 10 dana jos uvek nisam dobio svoj novac. Zvao sam I 5, 6 puta, potrosio 300din za telefon, jer se niko ne javlja po 20min a ostave vas da trosite impulse\novac. Prvo nisu imali odgovor zasto nisam dobio svoj novac, na kraju posle 2 dana su shvatili da im je daleko da mi dostave novac nego treba da odem i pokupim u njihovom predstavnistvu, koje mi je bas daleko I moram da potrosim bar jos 200din za gorivo. Posle ove racunice ja cu potrositi 500din a treba da preuzmem 600. Sramota je za bilo koju firmu da ovako posluje. Siroko ih izbegavajte, ne znaju da cene svoje klijente, isto kao I Royal, Aks I slicni.
0 ocene
od
Dana 07.03.2019 poslao sam paket broj 190957499 kurirskom službob B-express. Dostava je prvi i jedini put pokušana 11.03.2019 u 18.15h iako je to van radnog vremena a primilac i nije bio iz istog razloga na kućnoj adresi. 14.03.2019 sam zatražio da mi vrate paket jer su neopravdano kasnili. Posle više urgencija pokušali su da mi vrate tj. izvrše povraćaj paketa dana 19.03.2019 ali tražili su da im platim 500 dinara. Na moje insistiranje odgovorili su da mogu da se žalim i tražim nadoknadu tek onda kada im platim tih 500.00 dinara. To sam odbio jer ne želim da im plaćam nešto zašta nisu izvršili uslugu. O svemu posedujem dokumentaciju i predlažem da s njima više niko ne posluje. Što se mene tiče više niko neće moći da mi bilo šta pošalje sa B-Expressom.
0 ocene
od
postovani i ja sam imao vise puta negativno iskustvo sa BEXom,desavalo se da kurir ispusti paket preda mnom i cuje se lom i on mi trazi da potpisem preuzimanje i platim a ne daje fiskalni racun koji je po njima uvecan navodno za vecu tezinu nego sto je prijavljen paket,to se desava u delu kragujevca opstina negde vode pod Stanovo negde pod Grosnica,inace ulica je Miodraga Simovica,ali sve je prevrsilo meru u utorak kada je kurir doneo posiljku na kojoj je bila tezina 1.35 kg i cena nekih 350 din,medjutim on mi je trazio 470 din ne dajuci fiskalni racun koji sam trazio sa tom cenom i da izmerim pred njim paket,medjutim on je uzeo paket i otisao ne sacekavsi da zovem reklamacije,odmah sam zvao reklamacije cekajuci petnaestak minuta da se operater javi,za divno cudo nisam upamtio ime ali bila je vrlo ljubazna i rekla da ce da izmere paket i jave mi kada se kurir vrati,medjutim proslo je dva dana i zvao sam ponovo i opet cekanje,konacno javila se neka marija i rekla da ce proveriti i da nazovem opet prosla su tri cetiri sata i zvao sam ponovo i opet cekanje i opet se javila marija kako je rekla da li ista ili neka druga neznam i saopstila mi posle provere da je paket vracen posiljaocu,kada sam rekao da i ja snimam razgovor jer cu da podnesem prijavu inspekciji rekla je da nemam pravo bez njenog odobrenja i par puta kao da me ne cuje kaze halo,halo i kida se veza,danas me obavestava posiljaoc da je primio povrat paketa i platio 550 din,i da moram to da mu nadoknadim,da bi mi poslao ponovo predmet koji sam njemu platio vec unapred,inace broj paketa je/191104506/poslat iz beograda posiljalac Karanovic Rade primalac Zoki Markovic Miodraga Simovica br 55.Kragujevac,moracu da idem u ponedeljak u inspekciju i podnesem pisanu prijavu i trazicu ako treba i sudskim putem iako je iznos za njih mozda mali ali za mene je velikimolio bih vas da ovo objavite ako gospoda vlasnici ne daju adekvatnu zaradu kuririma i mozda sa njima u dogovoru pokusavaju da nas pljackaju,necu sigurno narucivati vise pakete preko BEXa pa makar i prekinuo sa radom.hvala na razumevanju.
0 ocene
od

Bez sumnje najgora kurirska sluzba u Srbiji, i ovo nije samo moje iskustvo. Kuriri (da ne cinim nepravdu, konkretno pricam o kuriru koji isporucuje u Vranju, u centru grada) kidnapuju vas novac i ne donose vam otkupninu danima, cak i kada ponavljano pisete i zovete call centar (otkupnu posiljku sam poslala u ponedeljak, evo subote i nigde mog novca, niti poziva ili bilo kakve informacije - ovo se desava vec treci put!!!). Kontakt formulari daju pogresne informacije i vi verujete da se obracate sluzbi reklamacija - obracate se zapravo operaterima zbog kojih vam se place za najrudimentarnijim chat botom. Opet, da ne cinim nepravdu, konkretno pricam o operaterki Ani Veselinovic. Gospodja ili gospodjica Veselinovic na jedvite jade odgovori posle 3 poslata online upita i tek kada im pripretite zakonima i propisima o zadrzavanju tudjeg novca. Odgovori su copy/paste rutinski i bez ijednog izvinjenja zbog neprijatnosti (daleko bilo). Operaterka prekida komunikaciju pre nego je problem razresen, i potrebno je jos 2 maila da bi vas udostojila odgovorom da je "kurir obavesten da me kontaktira", sto je bio moj predlog resenja problema (!!!!). Ni posle svega ovoga, ja i dalje nemam svoj novac, vec cu cekati povoljniji nedeljni horoskop i nadati se da ce naredne nedelje Bex biti tako milostiv i doneti mi oteti novac.... A ovo nije prvi put da se ovo desava, i ne desava se samo meni.
Dalje, kurir ne donosi paket u stan (zgrada u centru grada sa liftom koji radi), vec zahteva od zene sa bebom u nosiljci da izlazi tamo gde njemu odgovara i nosa pakete kuci (na -20 stepeni i po ledu takodje)!
SPRDNJA, ne kurirska sluzba!

0 ocene
od
Najgora moguca kurirska sluzba u NS. Kurir se ne pojavljuje niti zove a stavlja u sistem da je "klijent odlozio isporuku na par dana". Operater call centra se ne javlja po 20 min (to garantujem za posle ne znam posto sam prekinuo) na tri razlicita broja. Kada kazu da ce isporuciti danas do 16h, ne jave se uopste.  Kada im kazete da ne donose u subotu jer necete tada biti na adresi, oni bas tada zovu kao da su retardirani :) Na kraju kada se sve poklopi I kazu evo nas za 3min, cekate ih 33min I uopste se ne javljaju na telefon. Uzas je blaga rec, sva sreca pa mi nije bilo nista hitno :)
0 ocene
od
Bex je stvarno postala vec par godina najgora kurirska paketi se salju na pogresne lokacije,gube se,kuriri neki prevaranti bezobrazni,operaterke takodje.Da bog sacuva.Paket bi pre stigao iz Nemacke nego do Beograda,nit im radi pracenje nit se javljaju.Bezobrazno do krajnje granice.Treba ih stvarno zatvoriti jer radi stvarno lose osoblje verovatno koji neznaju svoj posao a gazda nece da plati uobicajno da njemu vise ostane.A i narod ode ko da ostane ovde ko je imalo pametan...!
0 ocene
od
Takodje vrlo lose iskustvo sa bex kurirskom sluzbom. Moj paket nije dostavljen posle 7 dana, pozivom na telefon dobijam informacije da imaju tehnickih problema, zatim nedostatak kurira, pa su nasli da je broj primaoca netacan. Samo me zanima da li paket stize na broj telefona ili na adresu! I kada su uopste planirali da me obavesete da je broj pogresan ili bi vratili paket i pokusali da naplate duplu postarinu. Uzas i neprijatnost!!
0 ocene
od
Najgora kurirska sluzba. Vracen mi je paket u magacin jer nisam bila kod kuce u momentu kada je kurir dolazi. Pokusala sam da ga zamolim da dodje sutra do 13h, ne moze, da mi dostavi na adresu na poslu, ne moze (oko 3km dalje), moze samo da vrati u magacin. Magacin se nalazi u industrijskoj zoni do koje ide samo jedan autobus, 108 na svakih 20-30 minuta. Zvala sam sluzbu za reklamacije, ne mogu nista da urade, eto bas u mojoj ulici je oko 15h. Ne shvatam kako ne mozemo da se dogovorimo da se covek pojavi u rasponu izmedju 8-13, to je 5 sata. Ako radite uzmite slobodan dan za docek njihovog kurira.  Bolje da ne pisem koliko sam vremena izgubila da bih nocas stigla do magacina i prevozom vozila ogroman paket (62×32×45) tezak 6.5 kg.

Gospodji koja se javila na broj za reklamacije (posle 6-7 minuta slusanja muzike) sam obecala da cu od nocas na svim forumima ovo napisati.

Postarinu sam uredno platila 720 dinara.

Nikad vise sa bex kurirskom sluzbom!
0 ocene
od

Kurir izuzetno bezobrazni, ako se neko ne javi na telefon oni samo odu, pritom nikada ne dolaze do stana, vec cekaju u autu. Ne znam koji im je ovo nacin ali kada posiljka stigne i starija osoba treba da je preuzme, nije uvek u mogucnosti da silazi iz zgrade i tegli paket do kuce. Ako placamo kurirsku onda je i red da posiljka stigne do vrata. Strasni su!

0 ocene
od
Kurir je bio uzasno neprijatan i neprofesijalan...nemaju osnovnu kulturu,da se predstave kada zove,priča sa klijentima ka da su zajedno ovce čuvali...katastrofa....
0 ocene
od
Da vas ne davim sa detaljima cele priče, iskustvobsa BEXom je nešto najgore što mi se desilo u poslednje vreme... neposlovni, neodgovorni, neljubazni i drski - mada ono kako posluju i kako se ponašaju ne da se lako opisati. Pri tom mislim na drskog i nevaspitanog kurira, na one iz Sapca (069540xxx) koji bi trebali nesto uciniti  da se problem i odvratno ponasanje kurira prevazidje i resi - umesto toga oni ga brane, napadaju vas kao klijenta i lažu tako providno i jadno da se normalnom coveku od svega samo povraća...

Strašno!
0 ocene
od
Jako neprofesionalni, kurir neljubazan, a tek centrala uzasss, nemam reci!!!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
67 odgovora 37.9k pregleda
0 ocene
0 odgovora 797 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od anonimno
0 ocene
1 odgovor 347 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 553 pregleda
postavljeno Maj 16, 2020 u Usluge i zanati od misoo83 (130 poena)
0 ocene
1 odgovor 720 pregleda
postavljeno Mar 20, 2019 u Razna iskustva od Stanković Žofia
...