Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
1,422 pregleda

Poštovani, tražim dobar laptop servis u Beogradu koji ne mora i ne treba da bude ovlašćen za moje laptop-ove Asus i Lenovo kao i tablet od dece Acer, ali da me ne gledaju popreko i u fazonu "super što ste nam došli" ... mi baš takve kao što ste vi i čekamo ...

Naime, imam loše iskustvo sa određenimm servisom na Novom Beogradu koji je mesec dana moj laptop popravljao i na kraju sam platio dijagnostiku 3000 dinara a laptop i dalje ne radi. Sve je na papiru napisano šta je problem ali da li je u redu da se plati tolika cena za čekanje na odgovor šta je sa laptopom ?

Odneo sam laptop na Zelenom vencu pošto mi je u Google pretrazi njihov sajt izašao prvi medju ponudjenima i oni su mi rekli da je prethodni laptop servis nešto popravljao i da oni ne mogu da pomognu a da imam opciju da zamenim matičnu ploču po ceni - cena matične ploče za laptop je sitnica 150 evra.

Naravno nisam pristao na popravku i platio dijagnostiku 800 dinara. Iako je na sajtu pisalo "dijagnostika besplatna"., ali samo ako laptop popravljate kod nas.

Sad se pitam, da li uopšte u ovom gradu postoji laptop servis koji može da popravi laptop, ne da radi samo naplatu dijagnoze kao neki doktori nego da uzme laptop, popravi i kaže cena popravke je tolika, vremenski mesec dana ili jedan dan nebitno ... da ne lutam gradom i da me zezaju kojekakvi serviseri i laptop stručnjaci koji su juče počeli da saznaju šta je laptop ?

Hvala na korisnim iskustvima jer je moje iskustva zaista loše po pitanju laptop servisa.

postavljeno u Servis računara od | 1,422 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):

Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

12 odgovora

+1 glas
Postoji mnogo članaka u Pc pres novinama u vezi računara gde sam u više navrata uspeo da uz pomoć njihovih tutorijala napravim problem na računaru tako da ne savetujem da bilo šta primenjujete iz takvih online novina pošto sam im slao i zahtev da mi odgovore i javio se neki Nešović kao neki tamo urednik pametenjaković da me ubedi da je sve to ok i da sam ja neznalica. Nisam siguran da li je u redu da se tako treba odnositi prema čitaocima i na prvu loptu nekoga praviti glupim ? Svakako veliki minus za taj list.
odgovoreno od
+1 glas
Lično smatram da je naplaćivanje dijagnostike u vidu 500 - 1000 dinara obmana a evo i zašto ?

Odneo sam telefon u jedan servis mobilnih telefona, neki doktori za mobilne tu oko beograđanke i šta se dešava ?

Posle par sati zovu me i kažu da telefon ne može da se popravi jer je pokvaren. U redu, otišla sam da ga uzmem i oni mi traže da platim 500 dinara. Kažem, a zašto da platim ... pa dijagnostika je rađena ? Hmm, pa ja sam vam donela već neispravan telefon i zna se da je neispravan a vi ste to i konstatovali i to mi naplaćujete, pri tome na reversu koji su mi dali piše da se plaća samo u slučaju ako klijent odustane od popravke. Ja opet kažem, pa ja nisam odustala već vi ... u čemu je problem ? Nije važno, platila sam 500 din, nisam dobila nikakav račun. ni to nije bitno ali nekome sigurno jeste. Da stvar bude još gora, odnela sam telefon u fono mobil blizu Vukovog spomenika i serviseri su ga popravili, a pri tome su mi rekli da telefon uopšte nije otvaran od kako je kupljen.

Laptop sam takođe jednom nosila tu isto negde u laptop servis oko zelenog venca i bio je isti problem, naplaćuju svoj nerad a da poprave nešto bože sačuvaj. Tako da, više sam za varijante besplatne dijagnostike ili ako već plaćam, platiću da znam za šta.
odgovoreno od
Za mene je najbolji laptop servis i uopste za bilo sta tv, masina za pranje vesa, fen, mesoreznica, mlin, kompjuter, onaj gde se osećam prijatno, topla reč, preporuka, da znam na čemu sam. Malo je takvih u ovom gradu. Uglavnom se sve radi brzinski ili se otegne od nemila do nedraga. Retko ko radi stabilno i ima pristup koji je ok za nas krajnje korisnike. Ne bih da favorizujem neke a neke blatim. Loše iskustvo imam sa servisima par njih na i oko zelenog venca ... dobra iskustva imam malo na periferiji tipa bulevar kralja aleksandra, cvijićeva, dimitrija tucovića ... moja komisinica hvali neki servis u ustanickoj dole kod pijace ... tako da sve je stvar izbora.

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
eXTReMe Tracker

Slična pitanja

0 glasa/ova
1 odgovor
+1 glas
3 odgovora
+2 glasa/ova
3 odgovora
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Jul 8, 2017 u Muzika i instrumenti od Danilo | 82 pregleda
206 pitanja
424 odgovora
708 komentara
175 korisnika