Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
290 pregleda

Poštovani, gledala sam kako i gde mogu kupiti tapete beograd i po kojoj ceni, kao i ponude tapeta koje su vodootporne pa me zanimaju par stvari:

  1. da li je istina da postoje vodootporne tapete tj vodoperive ali zaista ?
  2. kako se pravilno lepe tapete - samo lepak za tapete ili prethodno mora podloga ?
  3. sta raditi ako se ošteti neka tapeta ?

Sve ovo pitam zato što želim sama da uradim sobu, da je malo oplemenim lepim dezenom tapeta ali mi nedostaje malo samopouzdanja a tehnika i neko predznanje mislim da mi i nije neophodno jer sam gledala kako moja drugarica to radi tako lako i brzo :)

postavljeno u Sam svoj majstor od | 290 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):

Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova

Poštovana Biljana, Vi samo trebate da odaberete tapete za svoju sobu prema želji. Ali to nije nimalo lak posao jer zahteva puno strpljenja i iskustva kako bi se lepo uklopile i izgledale kao da su tu oduvek i bile. Znači, tapete se biraju prema prostoriji: kakvo je osvetljenje, kakva je namena, koliko često se boravi u sobi ... itd. Takođe, kada ste pomenuli već tapete koje se mogu prati, moramo da vas razuverimo da su bilo koje tapete 100% vodootporne. Perive mogu biti ali to je više suvo pranje nego li što se sme baš kvasiti velika površina i ribati ... to ne postoji!

U poslednje vreme su aktuelne foto tapete koje zaista oplemenjuju životni prostor. Jednostavno, njihova namena i jeste da se postigne nešto lepo i jedinstveno a da se ne mora angažovati recimo profesionalni crtač ili slikar da bi vam oslikao zid nekim motivom.

Što se tiče kupovine tapeta u Beogradu, znamo par dobrih lokacija i prodavnica gde se mogu kupiti povoljno, pri čemu izdavajamo tapetino na zelenom vencu, koji ima veliki izbor tapeta i katalog svih mogućih dezena ali po nama su definitivno u vrhu  DEKORATIVNE TAPETE u prodavnici Bulevar Kralja Aleksandra 402, zatim u Svetogorskoj 5 i na Novom Beogradu u TC Piramida. Probali smo njihove tapete uvoz iz nemačke, lako se postavljaju, vodoperive su, vrlo su postojane, ne skupljaju se, ne blede a po potrebi se lako skidaju ... po nama najbolje tapete u Beogradu !

odgovoreno od (12,020 poena)

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
eXTReMe Tracker

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
postavljeno Nov 23, 2015 u Sam svoj majstor od vlada | 1,584 pregleda
+1 glas
3 odgovora
postavljeno Avg 23, 2017 u Automobili od Fantastični (220 poena) | 618 pregleda
211 pitanja
457 odgovora
725 komentara
209 korisnika