Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
57 pregleda
Poštovani, ja vozim dizelaša unazad 50 godina. Nije mi jasno kako sada odjednom je jeftinije voziti benzinca mada i to je neistina, a da ova država kojoj ne želim ni da spomenem ime sve vreme diže cenu derivata bez obrazloženja - zašto je cena dizel goriva i cena bezolovnog benzina u Srbiji porasla toliko da se zapitamo da li da idemo u Makedoniju ili u BiH gde je cena goriva upola manja nego ovde kod nas ?

Nisam još uvek čuo za protest vozača i onih koji smatraju da je kod nas u Srbiji cena goriva duplo skuplja nego u okruženju. Ako mi neko spomene cene u Austriji i Nemačkoj, ja to lepo sve oteram u PM jer standard i prosečna plata nas koji tamo radimo nije u korelaciji sa ovim stanjem u SR.

Oprostiti mi na vulgarnom rečniku jer ne želim da napadam nikoga ali mi smeta da nas dere rodjena drzava-zemlja u kojoj zivim (sada povremeno) jer sam pobegao upravo zbog toga što nas jaše sistem unazad već 20 godina ... nije idealno nigde ali barem se u EU neka pravila poštuju ...
postavljeno u Društvo od | 57 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):

Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova
Nista licno - trazili ste gledajte ... ponekad samo okrenem neki online list srpski i vidim da vam cvetaju farme, kuce, nikad nije kasno, zvezde ... a u stvari je tuga i beda ostala kao i kada sam pobegao odatle ... po mom misljenju, placacate najskuplje gorivo na svetu samo zato sto ste tu ... na pogresnom mestu sve vreme ... imate sledece: najskuplja hrana, skupa odeca i obuca, skupa struja, skup zivot, standard ne postoji i plate su bedne ... ostalo necu da komentarisem ... svako dobro!
odgovoreno od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
eXTReMe Tracker

Slična pitanja

+1 glas
2 odgovora
postavljeno Apr 14 u Deca i dom od Ivona | 50 pregleda
+2 glasa/ova
0 odgovora
+1 glas
1 odgovor
postavljeno Avg 10, 2016 u Posao od Marko | 137 pregleda
+3 glasa/ova
1 odgovor
0 glasa/ova
0 odgovora