+2 ocene
5.6k pregleda
u Razna iskustva od
ponovo tagovano od
Royal express je verovatno najneodgovornije brza posta. Moja iskustva su takva da vise necu nista kupiti od prodavaca koji salju robu preko njih. Cekam vec treci dan isporuku posiljke u Nisu, gabaritne od 35 kg, zovem coll centar, obecavaju, na pracenju posiljke stavljaju lazne objave, a roba stoji u madacinu i nece da mi omoguce da odem po nju. Uzas, svaka im cast. A placam dobru cenu za takvu isporuku, poslatu iz Beograda, a zarobljenu u Nisu. Uopste ne cene vreme kupca i prave ogromnu stetu. SVE NAJGORE o njima. Odlicna iskustva imam sa POST EXPRESOM, sa BEX, pa cak i sa AKS postom. Ovi su kolovodje neodgovornosti, a hoce pare.
od
Imam loše iskustvo sa Royal expressom i nikada ih više neću koristiti, a to savetujem i drugima.

Napravili su nalog za preuzimanje dokumenta, nisu ga preuzeli do obećanog vremena, niti se javili. Na moje uporno zvanje i čekanje po 15 min na telefonu, javljale su se službenice koje su davale lažna obećanja o dolasku kurira sve do trenutka kada coll centar prestaje sa radom, a nakon toga više ne možete ništa uraditi.

Neprofesionalni  i slobodno mogu reći, prevarantii!!!!!

Imam dobro iskustvo sa Post expressom i uvek ću ih koristiti ubuduće.
od
Najfori su ikada,ne profesionali i i ne coveka koga znam a da nije rekao sve najgore o njima
od
ponovo prikazano od
Katastrofa iskustvo. Poslat manji paket iz Sabca u Beograd. Stigla mi juce SMS poruka da ce mi isporuciti robu. Posto me niko nije zvao oko 18h zovem call centar (stopao sam trebalo mi je 8 minuta da dobijem operatera) koji je samo slegnuo ramena i prebacio me na dispecera ciji je broj zvocio 7 minuta i onda se prekinulo. Sledeci dan opet poruka da ce mi biti isporuceno i nista. Pokusao opet da dobijem call centar alisam odustao posle 8 minuta..
od
RoyalExpress je katastrofa, ali ocigledno da im sistem "ima dovoljno novih klijenata koje mozemo zajebati" prolazi... Verovatno ne jos dugo.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

19 odgovora

0 ocene
od
Mogu samo da potvrdim da je Royal Express najgora kurirska sluzba ikada. Paket putuje vec 5 dana! Poslat iz Subotice, isti dan je stigao u BG i onda stoji u magacinu 4 dana...
0 ocene
od
Royal express pa ja stvarno ne znam kako bih opisala prevarante koje na kraju moram prijaviti nekoj inspekciji jer vec 15dana mi drze paket u nekom magacinu i svaki dan obecavaju isporuku coveku i nista od toga...Zalosno je sto takvi uopste dobiju papire za rad ako ih uopste i imaju..Najgora posta bezite od njeeee
0 ocene
od
Ubedljivo najgore iskustvo sa kurirskom sluzbom!  "Isporuka isti dan" nije stigla ni posle 3 dana.  Call centar daje polu-informacije, prebacuju sa kolege na kolegu, zvace kurira, javice se, i tako u krug dok ne istekne radno vreme. Kazu - Stize za najdalje sat vremena! - a 24h kasnije jos uvek nije stigla posiljka.

Ovo je skandalozan nivo neprofesionalnosti i ne mogu da verujem da bilo koja ozbiljna kompanija saradjuje sa njima.  

Cekam jako vaznu posiljku za koju je vreme od presudnog znacaja i u soku sam!
0 ocene
od
Neprofesionalni su, treba da cekam 3 dana dok mi ne stigne novac od otkupnine, kurir, ne poznaje mesto pored moje kuce prolazi 5 put i tek 6 put me zove da izadjem,
0 ocene
od
Apsolutno se slažem sa prethodnicima, na žalost.

Poručio sam robu preko Emmi. Trebalo je da stigne u subotu. U subotu se niko nije ni javio da kaže da niko neće doći. Kada sam ih ja pozvao, nisu više radili.

U ponedeljak sam opet proveo ceo dan pored telefona. jedva sam došao do kurira Royal Expressa. najavio je svoj dolazak. kada me je pozvao nisam mogao odmah da mu se javim, pozvao sam ga kroz 15min, više nije dizao slušalicu. Zvao sam Royal Express, njihovi operateri su davali lažne informacije o tome da će me pozvati, da se slučaj razmatra i slično, sve do naveče kada su mi rekli da ne znaju kada mogu da mi isporuče robu... U međuvremenu ih je, (inaće veoma neprijatan za komunikaciju kurir) obavestio da sam ja menjao adresu isporuke, što je potpuna laž.

epilog: 2 izgubljena dana.

Užas užas užas

Nikome ne bih poželeo rad sa Royal Express.
0 ocene
od
Krš firma, krš usluga.

Kol centar daje zatupljene odgovore. Ne znaju okvirno vreme isporuke. Obećaju da će javiti i ne jave. Na novi poziv, idemo izpočetka. Ne mogu da kompletiraju isporuku danas za sutra. Dva identična iskustva u Nišu sa dve pošiljke za dva dana.

Preporuka za izbegavanje.
od
Tragično! Užasno! Prevaranti i lopovi svi do jednog!
0 ocene
od
Rojal najgora firma sto postoji poslao sam pakete  nisu isporucili sada ih molim da mi vrate pakete nazad   vec mesec dana
0 ocene
od

Katastrofa iskustvo. Poslat manji paket iz Sabca u Beograd. Stigla mi juce SMS poruka da ce mi isporuciti robu. Posto me niko nije zvao oko 18h zovem call centar (stopao sam trebalo mi je 8 minuta da dobijem operatera) koji je samo slegnuo ramena i prebacio me na dispecera ciji je broj zvocio 7 minuta i onda se prekinulo. Sledeci dan opet poruka da ce mi biti isporuceno i nista. Pokusao opet da dobijem call centar alisam odustao posle 8 minuta..

0 ocene
od
Evo da i ja prenesem svoje iskustvo sa royal expresom :

pozvao sam kontakt centar : 19.09.2018 godine u 11:20 h , naravno ostavio podatke primaoca kao i svoje podatke , pitao operatera da li kurir sigurno dolazi istog dana da preuzme paket od strane operatera mi je potvrdjeno da dolazi , medjutim kurir tog dana nije dosao da preuzme paket.

20.09.2019 godine oko 10:00 h pozivam ponovo kontakt centar da proverim zasto kurir nije dosao , operater mi kaze da imaju novog kurira i da se tesko snalazi, a da je u nalogu navedeno da obavezno 18.09.2018 dodje na moju adresu radi preuzimanja. Na moje insistiranje daje mi broj od kordinatora da se sa njim cujem , nakon razgovora s kordinatorom ( gospodin koji se vrlo neljubazno ponasao preko telefona ) potvrdjeno mi je da ce kurir doci oko 13-14 h da preuzme paket .

Prolazi vreme 14: 45 h kurir se nepojavljeuje , opet pozivam kordinatora da vidim hoce li danas biti paket preuzet , dobijam odgovor da ce najkasnije do 16:00 h doci kurir .

Vreme ide ja kao na strazi u vojsci ( i kada sam bio na strazi pa toliko nisam cekao smenu ) 16:30 h kurira nema opet zovem kordinatora , kaze mi kurir je u blizini i da ce doci , nakon razgovora s kordinatorom zvoni telefon " kurir " kaze mi da ce stici kod mene za 20 minuta , prolazi vreme vec je 18:20 h ( eto kako kuriru izgledaju 20 minuta od 16:35 do 18:20 h ) kurir me poziva da mu objasnim gde se nalazim : Pokusavam  potanko da mu objasnim govoreci mu raskrsnice saobracajne znakove brojeve na kucama i sve orjentire kojih sam se setio da bi se lakse snaso( jer nezivim u nekoj slepoj ulici vec zivim na alternativnom pravcu Leskovac-Pristina tu ulicu svi znaju koji su bar jednom bili u Lebanu ) nakon toga kurir stize i promasuje moju kucu i pored toga sto sam ga cekao u dvoristu mahao mu i rukama i nogama , vikao , drao se . Opet zovem kurira telefonom , on staje vraca , vozeci neki fiat doblo koji kao da je dosao s ratista ( slomljen desni retrovizor , desno staklo na vratima , pa ilepljeno najlonom , izguzvano krilo i branik koji pola visi s auta ) izilazi iz auto ja unosim paket da ga slucajno neizgubi od kuce do auta . Nakon toga odlazi ,a ja razmisljam kada ce i da li ce uopste stici paket na odredjenu lokaciju .

Ako saljete rojalom neocekujte danas za sutra vec danas za nedelju dana

Tako izgleda moje iskusvo s riyal expresom , nadam se da ce nekom biti poucno i od koristi .
0 ocene
od

Jako losa express pošta ...Nema veze da nazivom " Royal "

Vozač neodgovoran,bezobrazan i pun sebe! Čak mi je i naplatio vise postarinu nego što je trebalo

prvo nije doneo posiljku na kucnu adresu nego sam ja morala gospodinu na noge da dodjem ! 

Sramota!!! Nijedan posao nije lak,ali ako ne možeš nesto da radiš onda i ne radi !!! 

0 ocene
od
katastrofa od uslugeeee
0 ocene
od
Sve najgore, meni dopao neki debil da donese pošilju 7 DANA čovek ne ume da zazvoni na vrata, da okrene broj telefona...KATASTROFA
0 ocene
od
Jako sam iznenadjen da uopste posluju! Posiljka iz Subotice je stigla u magacin u Beogradu za jedan dan a iz magacina ne moze da stigne na adresu vec 3 dana. Na call centru se niko ne javlja, na mailove ne odgovaraju! Katastrofa!
0 ocene
od
Imam lose iskustvo sa Rojal expressom i nikada ih vise necu koristiti a to savetujem i vama.

Poslao sam paket i vec 12 dana cekam da se paket isporuci primaocu.

Paket je poslat u jedan veci  grad.

Svakog dana pisem reklamacije i zovem call centar gde mi kazu da im nije jasno sta je sa posiljkom i upucuju me koordinatore da ih zovem ili mi kazu da ce oni mene zvati.

Ta agonija se produzava iz dana u dan a mene niko nista ne obavestava niti odgovara na moje zalbe.

Stvarno je sve ovo sramota i stvarno neprofesionalno sa njihove strane.

Ne znam kakav ce konacan ishod svega ovoga biti.

Isporuka je dan za dan a ja 12 dana nemam informacije o statusu svoje posiljke.

Ne preporucujem nikom saradnju sa ovom kurirkom sluzbom kako ne bi dosli u situaciju u kojoj se ja nalazim,izbegavajte ih u sirokom luku...nemojte dozvoliti sebi da se nervirate i gubite dane trazeci svoja prava.
0 ocene
od
Nikakvi ,ne odgovorni danima paket stoji u magacinu nisu u stanju da dostave nikad vise sa tom

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
33 odgovora 19.4k pregleda
+2 ocene
67 odgovora 37.9k pregleda
0 ocene
0 odgovora 518 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od Jelena G
+1 ocena
0 odgovora 476 pregleda
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno
0 ocene
0 odgovora 385 pregleda
...