Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
222 pregleda 1 0

Ukratko, kao gurman i čovek koji voli dobar provod, dobru hranu, piće ... uživanje, moram da iznesem svoje iskustvo u vezi kafana, kafića, restorana, i svih ostalih ugostiteljskih objekata u kojima sam bio i stekao kakvo takvo iskustvo. Da odmah napomenem, nisam podmitljiv i na mene ne utiče to što će me neko častiti i tako kupiti poen za dobar komentar. Redovno ostavljam svoje komentare (Google recenzije)  i imam i svoj blog koji ne bih da ovde reklamiram ali ako mi redakcija odobri link biću zahvalan. Sve u svemu, želim da kroz ovaj tekst i moja iskustva pomognem svakome od vas koji tražite dobro mesto za ručak, za provod, da se ne obrukate pred lepšom polovinom ili pred drugarima ili prijateljima. Želim da budete uvek samokritični i kritički nastrojeni kada vam nešto ne prija a pomenuta mesta su stvorena upravo za to da nama, gostima, bude lepo, da se opustimo, rasteretimo od stresa, dobro jedemo, popijemo i na kraju budemo zadovoljni. Kao i dobrom filmu i muzici, uvek ćemo se vratiti ...

Konoba kod Renata i Goce na Dunavu

Odavno sam upoznao ovaj restoran "Renato i Goca" i odmah se zaljubio u zamisao i ostvarenje jer to što je neko hteo da uradi - uradio je i to kako treba. Ni jednu zamerku nikada nisam našao za ovih 50 godina koliko brojim. Kod Goce i Renata, ispod Pančevca je najbolja hrana, najbolja riba, najbolji roštilj, najbolja usluga, najbolji ambijent i leti i zimi, a posebno u proleće i u jesen kada ima baš svega. Ne smete propustiti priliku da posetite ovo predivno mesto pored Dunava, da uživate u miru i hrani koju sa ljubavlju spremaju vrhunski majstori kuhinje. Cene su veoma povoljne, prihvatljive, u odnosu na mnoge restorane po gradu i po eksluzivnijim lokacijama kod Renata je sve taman pa zato nećete morati da obijete banku da bi ste platili račun. Preporuka ima mnogo - roštilj je vrhunski, riba je uvek sveža i ukusna, salate su takođe prigodne, ali nedostaje nešto slatko za kraj ... da kuća časti recimo tulumbu ili pola čaše rizlinga ... no, nebitno, izgleda da je ovo samo profesionalna deformacija -  Sve preporuke !

Web sajt: https://www.konobakodgoceirenata.co.rs/

Restoran Pahuljica Zvezdarska šuma

Restoran Pahuljica ima prijatan ambijent, dobar meni, usluga zadovoljavajuća. Postoji problem sa konobarima generalno jer su rasejani, ne spaze gosta koji je seo i želi da ruča.Nisu nasmejani, hladnokrvni su ... hrana je zadovoljavajućeg kvaliteta osim kuvane hrane gde recimo prebranac kao i u nijednom drugom restoranu nisam pojeo kako treba. Živa muzika je tu, tamburaši koji baš i nemaju neki repertoar, petkom uveče navodno gostuje bend. Veliki parking je obezbeđen. Obzirom da je ceo restoran okružen zelenilom i fudbalskim terenima, čist vazduh je zagarantovan. Preporuka su "pileća krilca u medu".

Web sajt: http://www.restoranpahuljica.rs/

Kafana kod Ljube na Zvezdari

Na nagovor prijatelja sam obišao i kafanicu, malo kafanče koje nije za podcenjivanje. Kafana kod Ljube kako se zaista i naziva ova kafana jeste fino mesto za ručak i večeru. Cene su povoljne. Meni je lično smetala buka koja dolazi od saobraćaja jer je Dimitrija Tucovića veoma prometna i tu prolaze kamioni. Ima mnogo prašine i smoga. Bašta nikako ne može da radi kako treba. Zimi je bolje, unutra je sasvim ok, radi ventilacija. Nema odvojen pušački i nepušački deo i to je mana. Konobari su standardni i vrlo ljubazni. Preporuka su "crevca na žaru".

Veliki minus: Ljuba kafana nema web sajt.

Splav Viva SC 25.Maj, Tadeuša Košćuškog bb, Dorćol

Svi koji žele da posete sporstski centar Milan Gale Muškatirović na 25-om maju moraće da odu i do splava Viva, a zašto ? Ništa u blizini nema tako dobro a da je meni zapalo za stomak. Vrlo kvalitetna hrana i ljubazno osoblje. cene su sasvim prihvatljive u odnosu na uslugu i kvalitet.  Splav Viva se nalazi odmah preko puta Novakovih teniskih terena. Veliki problem predstavlja prilaz splavu koji je osmišljen tako da se preko dva reda stepenika koji su baš uzbrdo silazi do splava i izlazi ... što za ljude sa malom decom i kolicima nije nikako prihvatljivo. Splav Viva jeste pet friendly, što je još jedan plus. Imaju odlični meni, i preporučujem "Viva pica".

Web sajt: http://splavviva.com

Radmilovac

Nadomak centra Beograda nalazi hotel Radmilovac, na veoma lepom mestu, na uređenoj padini u Vinči, pre ulaska u Leštane. Smederevski put je veoma oskudan sa dobrim restoranima ali horel-restoran Radmilovac je sve samo ne običan horel, motel ili restoran. Starinski ambijent, prijatna atmosfera, veoma kvalitetna usluga i hrana. Radmilovac ima svoj kompleks sopstvene proizvodnje vina, rakije, povrća, ima ribnjake sa odličnjim pastrmkama ... itd. Ako vam je preko glave restorana i kafana u kojima je uvek gužva i galama, onda morate da posetite ovu oazu mira i lepote a da se pri tom lepo provedete, dobro jedete i popijete po veoma pristupačnim cenama !

Web sajt: https://www.radmilovac.com/

nastavljam ubrzo ... pišem ... hvalim i kritikujem zbog sebe i vas ...

u Restorani, kafane, kafići, hoteli od | 222 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je otvoreni direktorijum za razmenu iskustva, korisne ocene i sugestije čitaoca.

Slična pitanja

+2 glasa/ova
3 odgovora
0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Jul 19, 2018 u Turističke agencije od anonimno | 202 pregleda
+1 glas
3 odgovora
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Jul 8, 2017 u Muzika i instrumenti od Danilo | 109 pregleda
238 pitanja
571 odgovora
783 komentara
227 korisnika