Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
0 glasa/ova
234 pregleda 0 2
Nikome ne preporučujem servis BP team solution! Meni su uništili kompjuter, uzeli mi novac a problem pokušali da reše sa polovnim delovima (iako sam naglasio da se naruče novi delovi i isti ugrade). Nanjušio serviser Mirko pare pa sklepao posao kako je znao. Dečko me je ispitivao da li imam ćerku za udaju... Bio sam frapiran tog dana kad sam došao da preuzmem kompjuter.. Suzdržao sam se da mu ne lupim šamar, ali sam se suzdržao pošto sam shvatio da je maloumnik. Da napomenem da mu izuzetno smrdi iz usta i da je bio štrokav tog dana, iako je sve oko njega bilo čisto. Da vam ne nabrajam koje mi je sve laži rekao, jer se na kraju ispostavilo da me je samo lagao pošto nije uopšte odradio svoj posao. Njegovi nadređeni nisu loši ljudi, ali nisu hteli da se mešaju u posao svog ''servisera''. Ipak ne preporučujem ovaj servis i zaobilazite ovaj deo Vidikovca.

Edit: Da dodam da su istog dana kada postavih mišljenje izbisali moj komentar u vezi njihove firme i sa njihovog sajta i sa sličnih sajtova u kojima se iznosi mišljenje o laptop i kompjuter servisima. Toliko od njih koji se hvale kvalitetom i progresom. Još jednom, zaobići pomenuti servis!
u Servis računara od | 234 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

0 glasa/ova
0
Užas ako je sve to istina. Naravno, ne dovodim u sumnju vaše tvrdnje. Uglavnom po tim tržnim centrima rade neznalice i svi koji jedva dolaze do posla, ali s dužnim poštovanjem na Dušanovcu sam negde, ne mogu se setiti imena servisa nabasao na vrlo dobar servis računara. Da stvar bude još bolja, serviser mi je pokazao par stvari kako bih sam mogao da uradim to i to i kao osrednje matorom čoveku, to mi je puno pomoglo da neke probleme rešim sam a za ono što mora servis  - nema šta. Treba birati dobre ljude jer u servisima rade i dobri i loši ljudi ...
od
0
Nažalost, jeste istina sve što pomenuh i mnogo toga je sakriveno od očiju javnosti a da čovek ne zna. Nisam ni ja verovao šta sve postoji, a verujući ocenama na internetu i njihovoj reklami.

Hvala na preporuci za drugog servisera i na podeljenjom mišljenju. Možda bi bilo dobro da nekako nađete broj telefona ili naziv servisa pa da neko nov ko čita ove poruke prođe bolje po pitanju popravki pošto se danas retko kome veruje sem po iskustvu.

Sve najbolje i da nam svima naredna godina bude bolja od ove!
0 glasa/ova
0
Prvi put cujem da se neko zali na pomenuti servis, koji sam posetila vise puta i moje je iskustvo vise nego odlicno. Uvek sve momci brzo rese, uredno i kvalitetno. Ubedjena sam da je komsija pomesao servis.
pre od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Feb 10, 2019 u Servis računara od Nikola | 256 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno pre 2 dana u Servis računara od Janda (120 poena) | 5 pregleda
+1 glas
0 odgovora
postavljeno Sep 14 u Servis računara od Goran | 21 pregleda
279 pitanja
744 odgovora
850 komentara
212 korisnika