+1 ocena
242 pregleda
u Društvo od
Zašto više ne želim da čitam BLIC vesti, zašto sam ogorčen na sve što je laž ili je ižmišljeno a pri tome ne može da se doda komentar na ništa ... čak i ako se registrujem i prijavim, blic mi ne objavljuje komentare?

Pre svega, razumem situaciju da smo svi u istim G do guše  ovde gde živimo. Mada, trebalo bi da toga bude manje. Znate ono kada čovek popizdi, kada ti je dosta svega, kada ti smeta i vlast i okruženje i sve oko tebe, jer pritisak je stalno na tebi - na nama. Možemo da se pretravaramo da nam je ok - ali nije. Znam mnoge kojim je baš sve dobro, dobra plata, redovna primanja, opušten život. Međutim, ja nisam iz tog skupa, nisam mason, nisam ni privrednik koji može da zaposli radnike. Ja sam samo običan čovek.

Zašto me lažete gospodo iz velikih medijskih kuća, zašto me obmanjujete da je sve ovde tako dobro, lepo, da ću živeti kao nemac u nemačkoj za 5-7 godina ? Zašto mi stalno ulivate nadu da će sve u srbiji biti dobro, samo da se malo strpimo ? Zašto je sve u srbiji tako bajno i sjajno i brojke oko ovog virusa covid ilti korona se svakodnevno provlače kao glavna vest ? Zašto me plašite ? Zašto mislite da ste veći od običnog čoveka koji samo želi da normalno živi dok može da živi zdravo i pošteno ?

Usput ne kažem da na blic vesti nisu u redu, treba ih biti ali ajde da malo manje lažete, da manje obmanjujete ljude, da se batalite mahinacija i mainuplacija.

Pazite, sad se odjednom pojaviše i suicidi i razne teme oko samoubistva. To se potencira sve više na TV. Čemu vodi ispiranje mozga ? Isperemo ti mozak svakodnevno na TV, pa ćeš biti građanin u prvom redu za lek koji će ti biti prepisan.

Da li je to cilj i smisao cele kampanje ?

Apolitički sve, ništa na račun vlasti niti na račun medicine ... nek struka radi svoje i biće ok.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 371 pregleda
postavljeno Dec 16, 2017 u Društvo od moderna veza
+1 ocena
0 odgovora 190 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 252 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 377 pregleda
...