+1 ocena
721 pregleda
u Nekretnine, stanovi, kuće od
ponovo tagovano od

Novi Sad je prelep grad, u kome možete uživate u miru i odmoru. Apartmani Novi Sad su vrlo kvalitetni, a među njima su najbolji oni koji se nalaze u Starom gradu i Limanu - centralnim novosadskim naseljima. Zato savetujem da izaberete jedan od ova dva apartmana i potpuno uživate u lepotama vojvođanske prestonice.

 

Apartman Prestiž nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija centra Novog Sada. Dvorišno je orijentisan i potpuno izolovan od gradske buke, smešten na 4 spratu zgrade sa liftom. Poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu. U neposrednoj blizini se nalazi mnoštvo kulturnih i sportskih objekata, restorana, kafića, noćnih klubova, marketa, bazena, pijaca kao i tržni centar Promenada. Petrovaradinska tvrđava (Exit festival) je udaljena na 2,5 km od apartmana. Apartman Prestiž je opremljen u modernom stilu sa veoma zanimljivim detaljima i dekoracijama. Nudi vam osećaj komfornosti i udobnosti i raspolaže svim potrebnim uređajima i detaljima za lagodan boravak. Maksimalni kapacitet apartmana je do 4 osobe. Svojim gostima nudimo i potpuno besplatno garažno mesto koje je udaljeno oko 1 km od apartmana. Ispred zgrade se nalazi javno parkiralište koje se naplaćuje. Žurke i veća okuplanja su strogo zabranjeni kao i kućni ljubimci.

Milica Liman - apartman na dan Novi Sad nalazi se u ulici Balzakova u naselju Liman. Smešten je na 8 spratu zgrade sa liftom. Apartman Milica Liman može da ugosti do 6 osoba, komforan je i potpuno opremljen. Gostima su na raspolaganju dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetima, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo i terasa. Prateći sadržaj čine grejanje, klima, wifi, tv, kablovska, posteljina i peškiri. Apartman Milica Liman nalazi se u blizini Limanskog parka, pijace, dostupne su brojne prodavnice u blizini. Nedaleko od apartmana je i gradska plaža na Dunavu. Ispred zgrade je veliki besplatan parking, bus i taxi stanica, pekara. Blizina TC Promenade, Spens-a, Štranda, Park City-a, Ribarskog ostrva.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

0 ocene
od
Tekst je korektan i sadržajan. Bocnuli ste link a nista zauzvrat ne nudite ... predlazem moderatorima da vas opomenu i izbrisu. pozz
od
Pozz i za vas! Postavila sam tekst koji upućuje ljude na najbolje apartmane u Novom Sadu. Dajte predlog šta b još moglo da se da zauzvrat?
0 ocene
od
Lepi apartmani. Ima ih dosta u poslednje vreme. Ima dobrih i jeftinih stanova na dan, biznis se proširio iz Beograda. Sada je mrtva sezona zbog korone tako da možete jeftino da prodjete. Nude ih i agencije za nekretnine, možda je kod njih još jeftinije
od
Novi Sad treba posetiti
0 ocene
od

Da i ja uputim ljude na dobre apartmane (neću upotrebiti najbolje, nego dobre, ko hoće neka se uveri), Prenoćište Dvorište. Nalaze se u ul Petara Drapšina

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
15 odgovora 14.8k pregleda
0 ocene
1 odgovor 341 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 343 pregleda
+1 ocena
7 odgovora 2.0k pregleda
0 ocene
0 odgovora 507 pregleda
...