+1 ocena
366 pregleda
u Saobraćaj od
ponovo tagovano od

Moram da kažem da koliko sam primetio, oko sokolovo kao aparat komunalne milicije nije donelo nikakve promene od kako je uveden taj sistem video nadzora za nepropisno parkirana vozila. Konkretno u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra od skupštine pa sve do Cvetkove pijace svakodnevno nailazim na mnogo nepropisno parkirana ili zaustavljena vozila. Ujutru, u podne, popodne, uveče ... non-stop ima prekršaja.

U ulici Dimitrija Tucovića kod pekare Trpković pa sve do ideje imamo žešći problem sa zaustavljanjem auta kako bi neko kupio vruć burek ili otišao u teretanu a pri tome da se parkira na autobuskoj stanici, na trotoaru tako da niko ne može da prođe osim da koristi ulicu.

oko sokolovo
Nije mi jasno zašto i policajci na motoru koji patroliraju bulevarom ne kažnjavaju zaustavljanje u traci ?

Da li postavljene kamere na stubovima rade ? Ako rade, da li se prati ponašanje vozača i sankcioniše kako treba ? Očigledno da ne, jer bi se to brzo pročulo i vozači bi se doveli u red.

Ako se zna da je zabranjeno zaustavljanje a kamo li parkiranje, onda kada ni to oko sokolovo ne pomaže a nema ko da kazni bahate vozače ... onda se postavlja pitanje da li je isplativije ulagati u pauke i plačeve za skladištenje odnetih vozila.

Po meni je mnogo efektnije kada nekome pauk (parking servis) odnese vozilo pa onda po džepu udari kazna i plus usluga. Takav vozač će u buduće strogo paziti kako se i gde zaustavlja i parkira.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
6 odgovora 21.6k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 1.6k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 729 pregleda
postavljeno Dec 6, 2019 u Saobraćaj od Milan Jovanovic
...