0 ocene
341 pregleda
u Saveti od
ponovo tagovano od

Savršen doček Nove godine s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo može biti samo na planini. To su mesta koja poseduju široke prostore na otvorenom, nude brojne aktivnosti na svežem planinskom vazduhu, ali i odličan smeštaj, u kojem ćete se odmoriti i potpuno opustiti. Najbolji primer toga jeste Zlatibor. Možda ove godine neće biti koncerata i proslava na zatvorenom, ali zato na planini možete da uživate u: skijanju na Torniku, šetnji duž širokih planinskih padina ili vožnji u Gold godnoli, koja omogućava da sa visine vidite sve lepote planine. Osim toga, Zlatibor apartmani su savršeni za odmor. 

Veliki broj njih se nalazi u centru planine, a svi pružaju komfor, odlično su uređeni, moderni i opremljeni. Neki od njih sadrže i terase sa prelepim pogledima, dvorišta sa dečjim igralištem, đakuzi kade, zatvorene bazene ili saune. Najbolje od svega je to da ih možete iznajmiti za već manje od 10 evra po osobi. S obzirom na sve što pružaju, ovo je i više nego odlična ponuda. 

Sve ovo će učiniti da organizujete jedan predivan zlatiborski, porodičan doček Nove godine. 

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od

A ako već idete na Zlatibor mora da budete tip-top Novogodišnji look za zlatibor

Na Zlatiboru ne može da se ide samo tako. A verivatno tamo neće da važe antiepidemiolške mere, znači samo za hrabre

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 331 pregleda
+1 ocena
15 odgovora 14.8k pregleda
+2 ocene
1 odgovor 4.5k pregleda
+1 ocena
3 odgovora 721 pregleda
0 ocene
0 odgovora 505 pregleda
...