0 ocene
212 pregleda
od

Iskustvo se seli na jedno dobro i sigurno mesto ! Izvan gradske gužve, van svakodnevnih gluposti koje opterećuju mozak.

Većina nas želi beg van grada, van Beograda, ali opet tu negde blizu da možemo za čas da skoknemo do grada ako nešto zatreba.

Kupovina kuće pored Dunava ili Save je super izbor ali to ne mogu sebi priuštiti svi. Možda i mogu ali je potrebno da se uloži baš dosta. A ulaganje i jeste stavka koja je bitna koliko i džep koji diktira raspon odnosno mogućnost ili što bi smo rekli ... kupujem od do, cena od do, lokacija od do.

Nije u pitanju proaje nekretnine nije ni kupovina nekrtetnine ... nije ni online prodaja, niti online turizam, online blablabla ... ništa od toga ...

Neki novi stari SEO majstori žele da se presele vrlo blizu Beograda i da odande nastave da rade ... jer puni džepovi para a niko nigde ne radi, to uopšte nije dobar odnos niti reprezentativno za ulagače.

Iskustvo ostaje stalno online

Portal "Moje iskustvo"  koji do sada znate unazad deceniju i više, neće prestati da postoji ali će postati nešto novo. Neko novo online mesto koje će sva iskustva pretočiti u korisne stvari ... ne, ne kažemo "korisne stvari . rs", ne, korisno može biti sve što pametni ljudi pretvore u zaista korisno da to nešto ima neku vrednost ne samo trenutno nego za stalno.

Šta novo ima ?

Upravo zbog toga, rešili smo da vam predstavimo potpuno novi koncept druženja i saradnje u kojoj bi ste vi direktno imali neku korist preko nas. Mi smo dakle samo mali posrednik ili karika u celoj priči ...

Nadamo se da će vam se svideti nešto novo!

Moje iskustvo

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 3.1k pregleda
0 ocene
0 odgovora 407 pregleda
0 ocene
1 odgovor 771 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 1.1k pregleda
...