+1 ocena
248 pregleda
u Društvo od
Poštovani, nisam našao kod vas blog ekologija pa sam pokušao da napišem svoj ...

u vezi je deponija Vinča ... dim, garež, paljevina, smrad, danima se dešava da ne možemo da otvorimo prozore posle 18h jer dim sa deponije iz Vinče ubija i komarce, verovali ili ne - eto, da znate najbolje sredstvo protiv komaraca je dim iz Vinče ! Potpisujem!

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

0 ocene
od
Spalionica u Vinči je  hit ... treba da se već završi i biće super stvar. Dimi i greje istovremeno ... a filtera nema jer šta će u Vinči filteri za pržionicu otpada .. mislim da je već instalacija prošla kroz Kaluđericu i Mali mokri lug, pa i oko Ustaničke do prve toplane ... biće veselo. Uživajte u smradu beograđani !
od (16.7k poena)
Hajde da sačekamo da se sve završi ... možda to i nije tako loša stvar ako se ipak upotrebe savremeni filteri za prečišćavanje ... ne treba odmah sve tako brzo odbaciti kao loš potez ... bitno je da se nešto ipak radi.
0 ocene
od
Efekat po zdravlje ljudi jedno a ekološka katastrofa je drugo ... iako svi dobro znamo da zeleniš i ostalo povrće na pijacama dolaći iz mesta Veliko selo i Slanci, gde odmah iza brda, na vrlo maloj udaljenosti je Vinča otpad. Kontaminirano je sve što je vani, čak i ispod plastenika. Mnogi ratari koje znam znaju za to ali džaba sve kad oni koji trebaju da reše problem neće već se bave nekretninama po Beogradu jer je tu unosan biznis. Od Vinče nema ama baš nikakve koristi!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 240 pregleda
postavljeno Jul 1, 2020 u Društvo od Somborac
0 ocene
0 odgovora 360 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 684 pregleda
...