+1 ocena
1.3k pregleda
u Razna iskustva od

Da li imate iskustva sa Zewa toalet papirom ? Godinama unazad sam koristio isključivo Perfex ali se iskvario. Prešo sam na Palomu ali ništa bolja sutuacija.

Gosti iz Nemačke, pre početka korone su me zezali kako ne mogu da obrišu dupe sa našim toalet papirom … a ja sve mislim, da kod nas u Srbiji vam baš ništa ne valja … ali su u pravu. Mnogo se štedi u proizvodnji papira kao da je celuloza od zlata.

Na pijaci se mogu kupiti toalet papiri raznih domaćih proizvodjaca ali je sve to opet jedan ili dva sloja. Problem je sto se sa takvim papirom zamazu prsti. Ne daj boze da hocete da nakvasite papir ili obrisete nos … smesno. Ostaje papir i na brkovima a kamo li dole na organu za izbacivanje govana. Upravo zato pitam jel neko probao Zewu jer sam je ja probao i deluje kao da ima dva sloja a piše da ima tri-troslojni toalet papir? Troši se brže od Palome, Alorro koji gura Aman je čak bolji po meni. Koji je po vama najbolji toalet papir ?

od
Ima baš dobar toalet papir na Kalenić pijaci ... Nera. Cena za 10 rolni je 350 dinara ali je stvarno dobar papir, troslojni, ne mrvi se, kvalitetan a jeftin.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

+1 ocena
od
Ima na pijaci da se kupi privatni bonex ili topi, violeta nije losa, ali po meni je palomin papir najbolji. Cena toalet papira je nerazumno visoka a plus sto varira za po par stotina dinara za pakovanje od 10 rolni. Srpska posla.
od (16.7k poena)
Niki papir je najbolji. Ima ga na Kalenić pijaci u prvom redu do Njegoševe.
+1 ocena
od
Najbolji je Perfex Baby Powder, mirišljavi beli toalet papir. Dovoljno žilav a mekan i ne mrvi se i ne ostavlja tragove. E, sad, cena mu je različita, ja sam ga nabavljao na pijaci jeftino, a najbolja cena je kod drugara koji ga uvozi iz Mađarske. U prodavnicama bogami ide i do 450 dinara trenutno.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
6 odgovora 708 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 231 pregleda
postavljeno Sep 30, 2021 u Razna iskustva od Milena
0 ocene
0 odgovora 797 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od anonimno
+1 ocena
1 odgovor 2.0k pregleda
+1 ocena
0 odgovora 389 pregleda
...