+1 ocena
516 pregleda
u Preparati od
ponovo tagovano od
Znam da mnoge od vas muči seboreični dermatitis kao i mene i da ste probali razne kreme i šampone protiv ali da je efekat izostao ili je mali. U stvari, bolesti kao što su seboreja i perut mnogi mešaju sa psorijazom zato što psorijaza plaši ljude svojim mediciniskim nazivom.

Seboreični dermatitis je vrlo neprijatno stanje kože lica (najčešće) i grudi pri čemu ne postoji lek za ovu vrstu bolesti kože odnosno ne postoji trajni tretman koji bi pružio izlečenje u potpunosti.

Teen derm K je recimo krema koja redukuje nivo sebuma što recimo masna koža lica je sklona aknama i gnojnim bubuljicama a piling ne pomaže jer je koža lica već upaljena i očekuje smirenje.

Da li ste probali metroruboril kao lek za seboreični dermatitis ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
Samo da pohvalim temu i izbor Teen derm K kreme. Posle par mazanja sam uspela da smanjim masnoću kože lica koja je izražena u proleće i na leto. Sitne bubuljice su nestale a crvenilo lica se smanjilo primetno. Planiram da odem kod dermatologa na pregled jer smatram da imam znakove rozacea-e jer kad je hladnije vreme meni lice gori a nema pravila kada će se zajapuriti. U svakom slučaju sve pohvale za Teen derm K preparat!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
2 odgovora 3.3k pregleda
+2 ocene
7 odgovora 18.0k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 5.3k pregleda
+1 ocena
7 odgovora 3.1k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.5k pregleda
...