Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
64 pregleda
Kupila sam prošle godine nov laptop Lenovo idepad 320 pre skoro godinu dana, bez operativnog sistema i potrebno je da se instalira sistem - tako su mi rekli u prodavnici. Instalacija sistema ne bi trebala da bude problem ali sam ja izgubila i račun i garanciju, verovatno je sve otišlo sa kutijom prilokm preseljenja. Jasno mi je da nema šta da tražim u tome ali me zanima da li može ovaj laptop  da podrži Adobe Ilustrator i Photoshop 2019 ?
u Operativni sistemi (OS) od | 64 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

+1 glas

Već postoje linkovi u vezi instalacije sistema na ovom forumu:

Instalacija sistema na laptopu

Instalacija sistema

od
+1 glas
Molim vas, jel postoji Windows sistem koji se ne isntalira, mislim da bude na fleški ili ssd-u a da se pokreće upravo kada priključim usb na laptop ? Mozda sam zakomplikovala pitanje ali mi takav windows treba kao pokretni da sve sačuva šta sam radila , prezentacije, modele, predavanja ... Pošto često putujem, laptop je podložan čestom gubitku podataka pa me instalacija sistema iznova i iznova baš ubija u pojam ???
od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
postavljeno Dec 6, 2017 u Servis računara od Janos Kasper | 306 pregleda
0 glasa/ova
1 odgovor
230 pitanja
551 odgovora
774 komentara
223 korisnika