+1 ocena
164 pregleda
u Dijeta od
ponovo tagovano od
Izabrali smo temu koja je u stvari non-stop prisutna u društvu a to je da nije dobro jesti proizvode iz pekare.

Zašto ljudi misle da je hleb iz pekare loš ?

Zašto neko misli da je loše za pojesti seledeće: projica, rol viršla ili mrežica, kroasan šunka kačkavalj, burek pita sir, meso ... pa čak i hleb ... itd ?

U stvari, nije uopšte loše i čovek mora da doručkuje i uvek se za doručak uvek nekako kod nas vežemo za dobar burek ili neko dobro pecivo iz pekare.

Kardiolozi unazad decenijama upozoravaju da je najveći broj srčanih problema kod pacijenata uglavnom prouzrokovano ishranom u pekari.

Građevinski radnik ujutru oko 7-8h kupuje 200-300 grama bureka sa sirom ili mesom ili kombinuje pola belog hleba sa salamom tipa alpska, parizer, šunka, ili kulen, kobasica, pašteta, mesni narezak.

Burek se pravi kako se pravi, retko koja pekara drži kvalitet u proizvodnji kod nas, čvari se pecivo na suncokretovom ulju (zejtin) a pošto je svinjska mast skuplja, onda da i ne pričamo o maslinovom ulju ... itd. Od toga nema ništa.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od (300 poena)
U pekaru ne idem od kada su mi trigliceriti i sve ostalo otišli preko gornje granice. Gorušica, kiselina u želucu je bila konstantna ... ko zna šta sve trpaju po tim pecivima, aditive i onih E-mulgatora. Jedino što ponekad kupim jeste hleb i to onaj beskvasni a ne sunđerasti beli koji je ubica srca.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+4 ocene
12 odgovora 36.7k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 468 pregleda
+1 ocena
3 odgovora 17.4k pregleda
postavljeno Nov 4, 2016 u Hrono kuhinja od iskustvo (16.7k poena)
+1 ocena
0 odgovora 13.4k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 463 pregleda
postavljeno Dec 15, 2021 u Ishrana od Olja
...