+1 ocena
16 pregleda
u Online trgovina od
izmenjeno

Moje iskustvo sa KupujemProdajem je i dobro i loše. Više je dobro nego ono drugo.

Pre svega, ranije je mnogo bilo bolje nego sada kupovati i prodavati preko KP. Mnogo baguje aplikacija za kp, često puca u sred dodavanja oglasa, sistem ocenjivanja korisnika je glupo rešen, nije sigurna kupovina jer se dešava da kupac dobije ono što nije kupio. Ali, za tako nešto ne može biti odgovoran kp jer svako može da postavi oglas za kupoprodaju i tu se priča završava sve do ocene kada treba ili pozitivno oceniti prodavca ili kupca.

Besplatni oglasi 30 dana

Besplatni su oglasi 30 dana, što je sasvim ok. Cena oglasa nakon isteka je prihvatljiva. Obnavljanje oglasa košta toliko da se isplati oglasiti nešto što vredi. Ako za 30 dana ne prodate predmet ili uslugu, možete oglas da obrišete ili da postavite novi. I tako će oglas nakon isteka biti još neko vreme vidljiv oglašivaču a neće biti na sajtu prodaje.

KupujemProdajem iskustva

Iskustva su podeljena koliko vidim, barem tako pišu razni portali ali istina jeste da je KupujemProdajem najveća onlajn trgovina u Srbiji, sa više miliona oglasa i mnogo registrovanih korisnika.

Registracija na KupujemProdajem

Da, mnogo zamerki ima na račun registracije naloga na KP jer se traže na uvid lična dokumenta. To s jedne strane jeste problem ali sa druge strane, bezbednije je tako poslovati. Obzirom da mnogo firmi i pravnih lica upravo svoje usluge i proizvode oglašava preko kupujem prodajem sajta.

Ceo sistem je odlično urađen i funkcioniše perfektno. Zato i ne čudi što mnogi pokušavaju da kopiraju kupujem prodajem platformu.

Konkurencija je poželjna zbog boljeg korisničkog iskustva.

Ostaje da vidimo kako će se ubuduće razvijati platforma, da li u korist boljeg korisničkog iskustva ili na štetu lakog oglašavanja. Sve u svemu, onlajn trgovina je u razvoju i sve više će biti i agresivnog marketinga kao što to radi recimo TEMU kineska online prodaja u Srbiji i celom svetu. Korak s vremenom mora da se održava i da se pronalazi način kako da se prevarama stane na put jer će ih uvek biti.

Dobar potez jeste za početak i obavezna registracija pripejd broja za mobilne telefone ... itd.

Zato je moja preporuka da se koristi proverena i bezbedna platforma kao što je KupujemProdajem sajt.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

361 pitanja

974 odgovora

943 komentara

226 korisnika

Slična onlajn iskustva

+1 ocena
18 odgovora 23.3k pregleda
postavljeno Maj 13, 2016 u Internet od Mikan
+1 ocena
2 odgovora 1.1k pregleda
+2 ocene
0 odgovora 5.3k pregleda
...